Informaţii utile

Curse TAROM

Mersul trenurior

Meteo

Bucovina

Vatra Moldovitei

 

Ultima reactualizare: 06.10.2016

 

Preturi:

 100 RON/camera dbl. matrim.

 100 RON/camera dbl. twin

 120 RON/camera dbl. luxOferta

         Am inaugurat o noua sala de nunti, botezuri, aniversari sau alte evenimente. Capacitatea totala este de 400 de persoane. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati. Va multumim!

         Corpul nou dispune de 21 camere de 3 margarete si un apartament. Fiecare cameră dispune de baie proprie (dotată cu uscător de păr, cabină duş), televizor, telefon, minibar şi balcon.

          Pensiunea Vila Lulu vă pune la dispoziţie 50 locuri de cazare în 12 camere duble, 9 camere triple si un apartament. Fiecare cameră dispune de grup sanitar propriu (cadiţă duş, chiuvetă, toaletă, uscator de par), apă caldă permanent, încălzire centrală proprie, televizor (cablu), minibar, balcon. La parterul unităţii veţi găsi un restaurant cu o capacitate de 80 de locuri, iar pe timp de vară, o terasă acoperită (cu o capacitate de 80 de locuri). În incinta restaurantului, puteţi să vă înfruptaţi dintr-o gamă variată de merinde: de la caşul, urda şi slănina afumată cu ceapă, pînă la vestita tochitură bucovineană, degustînd totodată şi din afinata tradiţională.

          Alte preparate cu care vă poate răsfăţa restaurantul nostru: ciorbă moldoviţeană (cu ciuperci de pădure), ciorbă rădăuţeană, ciorbă de văcuţă, ciorbă de perişoare, omlete, ochiuri în smântână, caş pane, mămăliguţă cu brânză şi smântână, păstrăv pane (prăjit sau în smântână), balmoş, friptură de vânat în sos de vin, hribi (sote sau în smântână), clătite cu brânză şi smântână la cuptor, papanaşi cu dulceaţă de afine şi altele.
          La cerere, restaurantul vă poate oferi specialitatea patronului: miel la groapă cu mamaligă de barabule(cartofi) şi lapte acru, precum şi borş de peşte la ceaun, saramură de peşte, raţă pe varză murată, friptură de iepure în sos de vin, platoul casei (caş, urdă, chişcă, leber, slanină afumată, ceapă verde, rosii) sau sărmăluţe în cuib asortate cu costiţă afumată (preparatele menţionate se vor comanda cu o zi înainte numai pentru grup de minim 10 persoane).

          Pe timp de vară, pensiunea noastră oferă turiştilor posibilităţi de campare pentru rulote şi corturi, punându-se la dispoziţie grup sanitar comun şi curent electric. Tot pe perioada verii, pensiunea dispune de 11 căsuţe (tip bungalow) cu grup sanitar comun, turiştii având acces totodată la grătar, foişor şi spaţiu de joacă pentru copii.
          Fiind mari iubitori de animale, acceptăm să veniţi la noi şi în compania necuvântătoarelor. De altfel, noi înşine dispunem de o mini-fermă (raţe, gâşte, porci) şi de trei iazuri populate cu păstrăv.

 

 

 

Copyright © 2009-2016 Pensiunea Lulu **. Toate drepturile rezervate.

 
Cazare hoteluri pensiuni
Cazare Bucovina